Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności - Jednostki Administracyjne - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności

Filtry

wszystkich: 52

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2024
Rok 2023
Rok 2022
  • Fragmentomic analysis of biopeptides in silico released from milk proteins
    Publikacja

    The fragmentomic-assisted method was employed to predict the biological potential of peptides derived from milk proteins hydrolyzed by papain and bromelain. Firstly, protein sequences were acquired from the BIOPEP-UWM database and then hydrolyzed by the above enzymes using a BIOPEP-UWM tool called “Enzyme(s) action”. The released peptides were defined as parent peptides and further analyzed for the presence of shorter peptidic...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2021
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2013
Rok 2011
Rok 2008
Rok 2007
Rok 2006
Rok 2005
Rok 2004
Rok 2003
Rok 2002
Rok 2001
Rok 2000