Polish Journal of Food and Nutrition Sciences - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Polish Journal of Food and Nutrition Sciences

ISSN:

1230-0322

eISSN:

2083-6007

Wydawca:

Polska Akademia Nauk

Dyscypliny:

  • inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o kulturze fizycznej (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 15 A
2017 15 A
2016 15 A
2015 15 A
2014 10 B
2013 10 B
2012 8 B
2011 8 B
2010 9 B

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 4.3
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 4.3
2022 4.7
2021 4.2
2020 3.7
2019 3.3
2018 2.8
2017 2.7
2016 1.9
2015 1.6
2014 1.4
2013 1
2012 0.6
2011 0.3

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Licencja: CC BY-NC-ND 3.0
Licencja
Creative Commons: BY-NC-ND 3.0 otwiera się w nowej karcie
Informacja o polityce wydawniczej
http://journal.pan.olsztyn.pl/Instructions-for-Authors,1525.html otwiera się w nowej karcie
Informacja o warunkach samoarchiwizacji
Zawarta w licencji
Czy czasopismo pozwala na samoarchiwizację
Tak - z ograniczeniami
Submitted Version Pomoc
nie
Accepted Version Pomoc
nie
Published Version Pomoc
tak
Miejsca samoarchiwizacji
poza serwisami komercyjnymi
repozytorium instytucjonalne
repozytorium publikacji naukowych
strona domowa autora
strona pracodawcy (zgodnie z afiliacją)
Informacje o polityce dot. danych badawczych
brak danych
Embargo w miesiącach
brak embargo
Informacje dodatkowe
Indeksowane w DOAJ
Przy samoarchiwizacji / rozpowszechnianiu należy podać źródło oryginału i DOI.

Filtry

wszystkich: 19

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
Rok 2023
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2014
  • "Food Oxidants and Antioxidants" Book review

    The book is the 14th title in the CRC series Chemical and Functional Properties of Food Components, edited since 2001 by Zdzisław E. Sikorski. The editor of the book, a professor in the University of Łódź and member of the Polish Academy of Sciences, is an internationally recognized authority in biochemistry and biophysics of reactive oxygen species. In Poland Grzegorz Bartosz has a reputation as the author of his most interesting...

Rok 2011
Rok 2008
Rok 2006
Rok 2003
Rok 2002

wyświetlono 1992 razy