dr inż. Paweł Filipkowski
Employment
- Profesor uczelni ze stop. nauk. dr at Department of Chemistry, Technology and Biochemistry of Food
Research fields
e-Learning courses
-
Inter Applied Chemistry Programme 2 Petrov Quantum chemistry
Inter Applied Chemistry Programme 2
-
Inter Applied Chemistry Programme 5 Intorduction to hazard assessment of chemicals Marta Markiewicz
Inter Applied Chemistry Programme 5 Intorduction to hazard assessment of chemicals Marta Markiewicz Marta Markiewicz obtained a Master’s degree in Biotechnological Engineering in 2007 from Koszalin University of Technology with the thesis focusing on recovery of native proteins from industrial waste streams using preparative ion-exchange chromatography. Subsequently she obtained a PhD in Technical Science (2012) from Gdańsk...
-
'22/'23 Badanie żywności techniką PCR - KID
CEL: Student identyfikuje i klasyfikuje patogeny oraz grzyby toksynotwórcze w żywności i ocenia ich szkodliwość. Przedstawia podstawowe systemy diagnostyczne, stosowane do wykrywania zafałszowań w żywności. Wyjaśnia zasady działania techniki PCR.
-
Inter Applied Chemistry Programme 4 Exploiting Color In Analytical Chemistry - Francisco Pena-Pereira
Inter Applied Chemistry Programme 4
-
Technologia utrwalania żywności
Na kursie student zapozna się z założeniami teoretycznymi procesów technologicznych prowadzących do zwiększenia trwałości i bezpieczeństwa produktów żywnościowych.
-
Inter Applied Chemistry Programme 7 Principles of Environmental MicrobiologyC.W. Knapp
Inter Applied Chemistry Programme 7 Dr Charles W. Knapp BSc MSc PhD FHEA Principles of Environmental Microbiology
-
Mikrobiologia Przemysłowa Laboratorium - 2021_22
-
Mikrobiologia Przemyslowa sl2023
Celem założenia kursu jest udostępnienie materiałów edukacyjnych wspierających zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Mikrobiologia Przemysłowa dla studentów I stopnia studiów kierunku Biotechnologia
-
Laboratorium z biochemii 2022/2023
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki informacyjne - 2023
-
Inter Applied Chemistry Programme 6 A practical approach to novel industrial enzymes Dr Natasha Bozic
Inter Applied Chemistry Programme 6 - A practical approach to novel industrial enzymes Dr Natasha Bozic The purpose of the course is to introduce students to the technologies of industrial enzymes discovery and manufacturing and to provide in depth insight about the advantages of using enzyme preparations in industry. Lectures will cover the common workflows of industrial enzymology including following topics: general enzyme...
-
Inter Applied Chemistry Programme 9 Mid-Monitoring
Kurs przeznaczony do Monitorowania losu absolwentów IACP
-
'24/'25 Fakty i mity na temat żywności – od historii, która zabija po kanapowców-smartfonowców [PG_00057828]
Od koczownictwa po GMO. 200 tysięcy lat bez lodówki. Głód i niewłaściwe odżywianie się - najwięksi ludobójcy w dziejach człowieka. Funkcjonowanie i rozwój ludzkości możliwy dzięki owocom największej rewolucji w swoich dziejach: rolnictwa. Przemiany gospodarcze, społeczne, polityczne, obyczajowe, etyczne, które następowały wraz z rozwojem rolnictwa. Technologiczny aspekt rozwoju produkcji żywności. Wykwintna kuchnia francuska...
-
'22/'23 PRAKTYKA ZAWODOWA, PG_00049354 sem. letni
Celem praktyki zawodowej jest doskonalenie umiejętności technologicznych i inżynierskich zdobytych przez studenta w trakcie studiów poprzez porównanie ich z procesami technologicznymi i zagadnieniami inżynierii procesowej realizowanych w skali przemysłowej, w warunkach określonego zakładu produkcyjnego. O ile to możliwe, praktyka zawodowa powinna obejmować: - poznanie organizacji pracy w zakładzie produkcyjnym: - określenie uwarunkowań...
-
'22/'23 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia)
-
New and Fast Analytical Techniques in Food Quality Analysis
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki informacyjne - 2022
-
Inter Applied Chemistry Programme 1 Morrison Forensic
Inter Applied Chemistry Programme 1 Lecture 1 background reading Read the following : Chapter 1 Introduction to Forensic Science ( From Jackson, Jackson, Mountain and Brealey, Forensic Science, Pearson 4th Ed (2016)) Very general professional guidance/Introduction United Nations can be found within these guides, (these are mainly for reference purposes) https://www.unodc.org/documents/scientific/Crime_scene_awareness__Ebook.pdf https://www.unodc.org/documents/justice-and-prison-reform/cjat_eng/Forensic_services_and_infrastructure.pdf Task...
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Inter Applied Chemistry Programme 3 Miodrag Guzvic
Inter Applied Chemistry Programme 3 Dr. Miodrag Gužvić Title: Genetic toxicology
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS)realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Konsultacje z Opiekunem roku studentów Biotechnologii rocznik 2020/2021 - aktualnie 1 rok
Konsultacje z Opiekunem roku studentów Biotechnlogii rocznik 2020/2021 - aktualnie 1 rok
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS 2024
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024 (dla kierunku Inżynieria Biomedyczna)
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS) realizujących zajęcia w semestrze 2 i semestrze 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Podstawy mikrobiologii środowiska
Celem przedmiotu jest przypomnienie i usystematyzowanie wiedzy dotyczącej mikroorganizmów i ich roli w środowisku oraz poszerzenie wiedzy dotyczącej procesów samooczyszczania w tym potencjału ich zastosowania do konkretnych problemów inżynierskich, np. zapewnienie bezpieczeństwa wody pitnej i oczyszczanie ścieków
-
'24/'25 IOSiE Podstawy mikrobiologi przemysłowej
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Mikrobiologia Przemysłowa 2023/2024
-
'23/'24 Praktyki zawodowe (PG_00054818)
-
Praktyki zawodowe-testy
-
Techniki informacyjne - 2024
W ramach kursu omawiane są zasady poprawnego składu dużych tekstów technicznych o charakterze zarówno małych prac, jak i obszernych opracowań naukowych, głównie z zakresu chemii i biochemii. Omawiane są podstawowe zasady typografii jak i podstawowe reguły zwyczajowe i normy prawne dotyczące składu takich tekstów. Ponadto, omawiane są podstawowe zasady pracy z programami typu arkusz kalkulacyjny w zakresie umożliwiającym opracowywanie,...
-
'23/'24 Badanie żywności techniką PCR
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2024/2025
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
'23/'24 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia i BT"0")
-
'24/'25 Biotechnologia ogólna dla kierunku Chemia
-
TECHNIKI INSTRUMENTALNE W BIOLOGII ŚRODOWISKA
-
'21/'22 Badanie żywności techniką PCR
CEL: Student identyfikuje i klasyfikuje patogeny oraz grzyby toksynotwórcze w żywności i ocenia ich szkodliwość. Przedstawia podstawowe systemy diagnostyczne, stosowane do wykrywania zafałszowań w żywności. Wyjaśnia zasady działania techniki PCR.
-
Technologia utrwalania żywności 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia utrwalania żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG.
-
'20/'21 Biokorozja (dla IM)
BIOKOROZJA (C:IM51CHS)Specjalność: Inżynieria korozyjna (WCh), I stopnia - inżynierskie, stacjonarne
Conducted classes
-
-
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
GENERAL BIOTECHNOLOGY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Podstawy mikrobiologi przemysłowej
Faculty of Civil and Environmental EngineeringField of study: Recycling and Energy Recovery
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Technology of Food Preservation
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
Facts and myths about food - from a story that kills to ‘couch potatoes’ and smartphones
Faculty of ChemistryField of study: Technical Physics
-
-
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Facts and myths about food - from a story that kills you to smartphones
Faculty of Chemistry -
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of Chemistry -
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
-
-
ISB: Realizacja projektu RADIUM/ISB: "StyrKom" część II
Faculty of Chemistry -
PRACTICE
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Facts and myths about food - from a story that kills you to smartphones
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Field of study: Mathematics
Field of study: Informatics
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Management
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Green Technologies
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Management
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Automatic Control, Cybernetics and Robotics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Green Technologies
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Mechatronics
Field of study: Transport
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Management
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Ocean Engineering
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
-
-
History of Food
Faculty of ChemistryField of study: Economic Analytics
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Management
Field of study: Management
Field of study: Economic Analytics
-
Realizacja projektu RADIUM/ISB: "StyrKom" część I
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
ISB: indywidualne studia badawcze
Field of study: Green Technologies
-
Practice
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Metody opracowania danych uzyskiwanych w ramach projektu "StyrKom"
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies
ISB: indywidualne studia badawcze
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
History of Food
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Electrical Engineering
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Power Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Informatics
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Green Technologies
Field of study: Engineering and Technologies of Energy Carriers
Field of study: Mathematics
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Automatic Control, Cybernetics and Robotics
Field of study: Chemistry
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Technical Physics
Field of study: Nanotechnology
Specialization: Nanostructures and computer simulations in material science
Field of study: Green Technologies and Monitoring
Field of study: Transport
Field of study: Nanotechnology
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Nanotechnology
Specialization: Nanostructures and computer simulations in material science
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Field of study: Spatial Development
Field of study: Electronics and Telecommunications
Field of study: Geodesy and Cartography
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Automation, Robotics and Control Systems
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Mechatronics
Field of study: Corrosion
Field of study: Management
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Spatial Development
Field of study: Biotechnology
Field of study: Mechanical and Medical Engineering
Field of study: Mechatronics
Field of study: Power Engineering
Field of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies and Monitoring
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
Field of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
-
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
BIOCORROSION
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
Food history
Faculty of ChemistryField of study: Mechatronics
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Corrosion
Field of study: Informatics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Transport
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Transport
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Control Engineering and Robotics
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Transport
Field of study: Mechatronics
Field of study: Materials Engineering
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
Specialization: Inter Applied Chemistry
Field of study: Chemistry
Specialization: Chemia
-
-
-
GENERAL BIOTECHNOLOGY
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Preparation For Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Pre-diploma laboratory
Faculty of Chemistry -
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
BIOCORROSION
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
-
-
Biologically induced corrosion
Faculty of ChemistryField of study: Corrosion
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
BIOCORROSION
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
GENERAL BIOTECHNOLOGY
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Pre-diploma laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
BIOCORROSION
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Specialization: Corrosion Science
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Environmental Protection Technology
Specialization: Environmental Protection Systems
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Preparation For Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Environmental Protection Technology
Specialization: Environmental Protection Systems
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
-
-
Elucidation of Food With PCR
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Fermentation Technologies
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Reviewed papers list
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
przeciez recenzje prac mgr sa juz w dziale Nauczyciel/Dyplomy wraz z protokolami !!!!!!!!!!!!!!!!!
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
seen 4029 times