dr hab. inż. Robert Tylingo
Zatrudnienie
- Prodziekan ds. kształcenia w Wydział Chemiczny
- Profesor uczelni w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Kursy online
-
Materiałoznawstwo 2021/2022 Inżynieria Biomedyczna
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Projekt badawczy WCh - edycja 2021/2022
-
Analiza żywności 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze VII w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Advances in Functional Materials Summer School 2023
Our summer school on “Advances in Functional Materials” aims to bring together young scientists (Ph.D. and MSc students) with renowned specialists in materials engineering. Experts from academia, research units, and industry will deliver lectures, tutorials, and laboratory classes so that you can practice what you have learned. We divided the program into five main thematic topics: 1) Superconducting materials, 2) Additive manufacturing, 3)...
-
Analiza żywności 2023/2024 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze 7 w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż.Hanna Staroszczyk, prof. uczelni.
-
Techniki Instrumentalne w Analizie Biocząsteczek
Ćwiczenia laboratoryjne, w trakcie których studenci zapoznają się z zastosowaniem wybranych technik instrumentalnych, takich jak: spektroskopia UV/VIS, spektrofluorymetria, spektroskopia NMR, spektrometria mas, mikrokalorymetria, wiskozymetria, potencjometria i średniociśnieniowa chromatografia cieczowa do badania właściwości i aktywności biomolekuł i biologicznych układów supramolekularnych, w tym białek, kwasów nukleinowych,...
Prowadzone zajęcia
-
-
Zastosowania techniczne nanocieczy
Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki StosowanejKierunek: Nanotechnologia
Specjalność: Nanomateriały w inżynierii, medycynie i kosmetologii
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością Przemysłu Spożywczego i Farmaceutycznego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Browarnictwo: technologie i odpady
Wydział Inżynierii Lądowej i ŚrodowiskaKierunek: Inżynieria odzysku surowców i energii
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Browarnictwo: technologie i odpady
Wydział Inżynierii Lądowej i ŚrodowiskaKierunek: Inżynieria odzysku surowców i energii
-
Praca Dyplomowa Magisterska I
Wydział Chemiczny -
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Zarządzanie Jakością Przemysłu Spożywczego i Farmaceutycznego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział Chemiczny -
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa magisterska II
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
-
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa magisterska II
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Praca Dyplomowa Magisterska I
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Metodologia pracy badawczej w technikach instrumentalnych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
ISB: indywidualne studia badawcze
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Mikrobiologia materiałów polimerowych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
ISB: indywidualne studia badawcze
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt Dy0plomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca Dyplomowa Magisterska I
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Przedmioty obieralne: Przedmioty obieralne dla kierunku Inżynieria Biomedyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Sztuczna Inteligencja
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Elektronika w medycynie
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Fizyka medyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Specjalność: Chemia w medycynie
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przedsiębiorczość technologiczna – problematyka startupów
Wydział ChemicznyKierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Transport
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Transport
Kierunek: Transport
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Korozja
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Automatyka i Robotyka
Kierunek: Inżynieria materiałowa
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projektowanie Procesów Biotechnologicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności - Inter Applied Chemistry
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Przygotowanie Do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
PROJEKT DYPLOMOWY INŻYNIERSKI
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Praca dyplomowa magisterska II
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie Do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
PROJEKT DYPLOMOWY INŻYNIERSKI
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria biomedyczna
-
-
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym i Farmaceutycznym
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Procesy Technologii Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
DYPLOM
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Projekt Technologiczny
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pełnienie funkcji promotora w przewodach doktorskich
-
Szymon Mania
Tytuł dr nadany 2017-12-06 przez Wydział Chemiczny
wyświetlono 6338 razy