Robert Tylingo - Publikacje - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Filtry

wszystkich: 55

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2016
Rok 2022
Rok 2023
Rok 2020
Rok 2005
Rok 2011
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2018
Rok 2024
Rok 2006
Rok 2019
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2008
Rok 2004
Rok 2021
Rok 2017
  • Zasady zapewniania bezpieczeństwa żywności
    Publikacja

    - Rok 2017

    Żywność jest niezbędnym elementem życia człowieka, a jej spożywanie jest czynnością codzienną i bardzo ważną dla funkcjonowania organizmu. Produkcja i spożycie żywności wywołuje konsekwencje ekonomiczne, społeczne i środowiskowe. Pominięcie aspektów związanych z bezpieczeństwem żywności skutkowałoby występowaniem chorób układu pokarmowego oraz strat ekonomicznych o zasięgu zarówno regionalnym, jak i światowym. Bezpieczeństwo żywności...

wyświetlono 4683 razy