Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności - Jednostki Administracyjne - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności

Filtry

wszystkich: 525

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2018
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2020
Rok 2015
Rok 2009
Rok 2024
Rok 2021
Rok 2013
Rok 2019
Rok 2023
Rok 2007
Rok 2002
Rok 2003
Rok 2008
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2014
  • Antioxidants: a premature scientific hypothesis that reshuffled the traditional food pyramid
    Publikacja

    Antioxidants present in substantial amounts in foods, plant-based products in particular, have been suggested as chemopreventive agents that can curb the development of undesirable health effects caused by oxidative stress simply by enriching diet in such compounds. This idea has been enthusiastically accepted by consumers, as well as food and pharmaceutical industry, and created great demand for products containing antioxidant...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym